Tilburg

In het Smart Work Center 013, kunt u terecht voor zakelijke huisvesting. Ons uitgangspunt is uw behoefte aan beheersbare huurcontracten en huurkosten; flexibel in te delen werkomgevingen; en de mogelijkheid om te groeien of krimpen binnen uw huurcontract.

Wij verhuren units vanaf 22m2 waar u als huurder 24/7 terecht kunt. Ook beschikken wij over grotere units van 40m2 tot 120m2, Een combinatie van meerdere units maar ook het huren van een volledige vleugel behoort bij Smart Work Center 013 tot de mogelijkheden.

Naast de vaste kantoorverhuur is het bij Smart Work Center 013 mogelijk om ruimtes te huren voor een vergadering, bijeenkomst, brainstormsessie, workshop, cursus, etc. Deze ruimtes zijn niet alleen toegankelijk voor de huurders van vaste kantoorruimtes maar ook voor alle externe bedrijven, verenigingen, instellingen en ZZP’ers.

We ontvangen je graag in een vergaderlounge die aansluit op het doel van de bijeenkomst. In samenwerking met onze partners verzorgen wij uw bijeenkomst met lunch, zoete invallen, beamers, geluidsinstallaties en alles wat verder nodig is voor een succesvolle bijeenkomst

Het reserveren van onze vergader- en spreekruimtes kan eenvoudig via het online boekingssysteem van deskbookers.com, het contactformulier maar natuurlijk ook gewoon via e-mail of telefoon.

Voor meer informatie:  www.smartworkcenter013.nl Volg deze link voor alle uitgebreide informatie over ons pand in Tilburg en de faciliteiten en mogelijkheden die wij daar aanbieden. Ons contactpersoon in Tilburg is Cylia Nijenhuis.

Lelystad

Ook in Lelystad aan de Zeilweg 32 is een beknopt bedrijfsverzamelgebouw te vinden. Gelegen in een gewilde omgeving en goed bereikbaar vanuit de uitvalswegen. Het pand is voorzien van een beknopt aantal kantoorunits met een achtergelegen bedrijfshal. Het is hier mogelijk flexibel te huren ook voor korte periodes. Hier wordt ook gewerkt met het concept ‘co-working spaces’. Bovendien zijn er ruimtes beschikbaar voor presentaties en tentoonstellingen. Interesse? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.